Paket za moderno roditeljstvo

Naučimo kako pripremiti djecu za moderan svijet.

Samostalna i fokusirana igra, Ekrani, Seksualnost i zaštita djece

Vrijeme je da vratimo moć u naše ruke!

Ovaj je Paket za tebe ako se želiš osjećati u svoje roditeljstvo, ali...

Ne znaš od kuda krenuti

Čini ti se kao da je previše informacija i da s istraživanjem imaš samo sve više pitanja. Iz tog je razloga nastao ovaj paket. U njemu se sve vezano za teme samostalne igre, fokusa i seksualnosti djece nalazi na jednom mjestu napisano jednostavnim jezikom.

Misliš da nemaš vremena

Osobe koje imaju Paket govore kako je za istražiti svaku temu potrebno oko sat i pol vremena. Nakon tih sat i pol vremena osjećaju se da sigurnije u sebe i djecu.

Iz ovih je razloga nastao ovaj Paket. U njemu su obrađene tri teme s kojima se suočava svaki moderan roditelj:

Samostalna igra i fokus

U ovom se dijelu nalazi formula sa samostalno dijete koje se fokusirano igra. Saznat ćeš kako pripremiti prostor, vrijeme i stvoriti odnos s djetetom koji omogućavaju uvjete za samostalnu igru. Ovaj je dio za tebe ako osjećaš kako ti treba minuta mira i tišine dok se dijete samostalno igra, ali se ono stalno želi igrati s tobom i misliš da nema dobar fokus.

Djeca i ekrani – sve što trebaš znati na jednom mjestu

U ovom dijelu saznaj kako izgraditi balansiran i zdrav odnos tvojeg djeteta i ekrana. Više nema propitivanja i osjećaja krivnje jer se sada sve što trebaš znati o ekranima i djeci nalazi se na jednom mjestu.

Pedofilija i seksualnost djece od rođenja do sedme godine

U ovom se dijelu nalaze savjeti i trikovi koji će ti omogućiti da znaš kako djetetu omogućiti alate za zaštitu od najranije dobi. Znat ćeš kako prepoznati što je razvojno primjereno i kako stvoriti odnos koji će omogućiti da si ti prva osoba kojoj dijete dođe kroz djetinjstvo i odrastanje. Sve ovo, bez imalo straha ili srama. Ovaj je dio namijenjen svim roditeljima koji žele znati da se djeca znaju zaštiti čak i kad roditelja nema.

O autorici

Antonella Kuzma je diplomirala na sveučilištu u Bathu gdje se je specijalizirala u mrežnoj analizi društvenih pokreta, tj. proučavanju odnosa unutar modernih zajednica. Svoj je rad odlučila posvetiti razvoju djece i istraživanju načina kako ih najbolje pripremiti na stalno mijenjajuće moderno društvo. U sklopu toga je osnovala zajednicu Roditelja sa svrhom u kojoj se nalaze tisuće roditelja koji mijenjaju paradigmu modernog roditeljstva te napisala dvije knjige za cjelokupni razvoj djece, ‘Iz perspektive djeteta 1 i 2’.

Želim ovaj Paket

×
×

Cart