Mjesto na kojem ćeš pronaći informacije, podršku i samopouzdanje u ulozi roditelja i izgradnji kvalitetnog odnosa sa svojim djetetom.

Od preispitivanja i sumnjanja u sebe do jasnoće i sigurnosti u ulozi roditelja!

Ovaj je Portal za tebe ako…  

Želiš imati jedno mjesto na kojem se nalaze provjerene informacije koje ti daju konkretne odgovore

Čini ti se kao da je previše informacija i da s istraživanjem imaš samo sve više pitanja. Iz tog je razloga nastao ovaj Portal. U njemu možeš teme modernog društva i razvoja djece istražiti na jednom mjestu. 

Ponekad se osjećaš nesigurno i usamljeno u ulozi roditelja

Htjela bi pričati s drugim roditeljima o razvoju djece i svakodnevnim situacijama, ali imaš dojam kao da roditelji kojima si okružena ne promišljaju previše.  Iz tog razloga unutar Portala organiziramo druženja gdje se upoznajemo, pričamo o rješenjima i dijelimo svoja iskustva. 

Nemaš s kim pričati o osjetljivim temama

Poput seksualnosti djece, mastrurbacije, ekrana, samostalnosti djece, postavljanja jasnih granica iz pozicije ljubavi.. 

Tko je moderan roditelj?

Moderan je roditelj osoba koja vjeruje da sve kreće s osobnim rastom, a ne modeliranjem djeteta poput gline. To je roditelj koji je spreman raditi na sebi i ožiljcima koje ima iz svojeg odgoja kako se to ne bi prenijelo na dijete. Kroz ovaj proces taj roditelj prekida toksične generacijske  obrasce i svojem djetetu daje priliku da u roditelju pronađe sigurnu luku i osobu kojoj će uvijek dolaziti.  Ovaj roditelj shvaća kako je sastavni dio tog procesa edukacija te je spreman uroniti u sebe i nova znanja kako bi djetetu mogao pružiti sigurnu luku za povratak. 

Iz ovih je razloga nastao  Portal za moderno roditeljstvo. U njemu možeš jednim klikom dobiti pristup provjerenim informacijama o temama s kojima se suočava svaki moderan roditelj: 

1. Samostalna igra i fokus

U ovom se dijelu nalazi formula sa samostalno dijete koje se fokusirano igra. Saznat ćeš kako pripremiti prostor, vrijeme i stvoriti odnos s djetetom koji omogućavaju uvjete za samostalnu igru. Ovaj je dio za tebe ako osjećaš kako ti treba minuta mira i tišine dok se dijete samostalno igra, ali se ono stalno želi igrati s tobom i misliš da nema dobar fokus.

E-book od 84 stranice  + video + PDF lista za primjenu znanja u praksi

+ aktivnosti raspoređene po dobi i temama za djecu od 3-6 godina

2. Djeca i ekrani – sve što trebaš znati na jednom mjestu

U ovom dijelu saznaj kako izgraditi balansiran i zdrav odnos tvojeg djeteta i ekrana. Više nema propitivanja i osjećaja krivnje jer se sada sve što trebaš znati o ekranima i djeci nalazi se na jednom mjestu.

E-book od 100 stranica gdje je za čitanje potrebno oko 90 minuta + video + PDF lista za primjenu znanja u praksi

3. Pedofilija i seksualnost djece od rođenja do sedme godine

U ovom se dijelu nalaze savjeti i trikovi koji će ti omogućiti da znaš kako djetetu omogućiti alate za zaštitu od najranije dobi. Znat ćeš kako prepoznati što je razvojno primjereno i kako stvoriti odnos koji će omogućiti da si ti prva osoba kojoj dijete dođe kroz djetinjstvo i odrastanje. Sve ovo, bez imalo straha ili srama. Ovaj je dio namijenjen svim roditeljima koji žele znati da se djeca znaju zaštiti čak i kad roditelja nema.

E-book od 88 stranica + video + PDF lista za primjenu znanja u praksi

+ radionica: Sve što trebaš znati o masturbaciji i djeci

4. Postavljanje zdravih granica

U sklopu serijala od 3 radionice  zajedno odgovaramo na pitanja što kada:
 • te strah te je da će te druge osobe osuđivati ako se postaviš ili da će reagirati na buran način? 
 • želiš uštedjeti svoju energiju i stvoriti stabilan sustav zaštite za sebe i dijete, ali ne znaš kako to napraviti iz pozicije ljubavi?
 • znaš koliko su granice važne i želiš biti primjer djetetu kako ih postaviti, ali čak i kada probaš postaviti granicu ljudi je ne poštuju?
 • ti se do sada činilo kao da će biti bolje ako ignoriraš određene situacije, ali s vremenom se u tebi nakuplja frustracija. 

Unutar ove cjeline prolazimo sustav kako postaviti granice na zdrav način, iz mjesta ljubavi prema nama, ali i drugima. 

5. Kako imati povjerenja u sebe u prvim mjesecima s bebom?

Period kada novo malo biće napokon dođe u našu obitelj obilježen je s puno nesigurnosti. To živo biće sada je tu, zaista s nama. I što onda?

Razmišljamo o tome kako pravilno nositi bebu, spava li dovoljno, kako da najbolje spava, jede li dovoljno, jesmo li grube, jesmo li preblage, može li bez nas dok odemo na wc… I ovo je samo početak. Pitanjima nema kraja. 

Iz tog razloga u sklopu ove radionice dobivaš:
 • jasne smjernice na što ‘trošiti’ svoju pažnju, a što je sasvim nebitno
 • za bitna pitanja imat ćeš konkretne odgovore i provjerena mjesta na kojima, ako želiš, možeš ići u dubinu
 • osjećaj kao da si dovoljna i vrijedna uloge majke u kojoj jesi 

Jedna od najvažnijih karika u prvim mjesecima s bebom si upravo ti, a na ovoj radionici zajedno dolazimo do odgovora kako ti možeš biti najbolja verzija sebe u ovom periodu. 

6. Kako da se tvoja djeca ‘lijepo’ slažu?
Od svađa i ljubomore među djecom do razumijevanja i komunikacije

Pitaš se:

 • kada se umiješati u njihove svađe?
 • jedno dijete je ‘moćnije’, kako reagirati?
 • moram li biti ‘sudac’?
 • kako riješiti ljubomoru među djecom?
 • kako da znam da će si biti dobri i kad odrastu

U ovoj ćeš radionici naučiti kako da postaviš uvjete za dobar odnos među djecom, reagiraš kada do svađe dođe i kako da se osjećaš sigurno u to da se sva djeca osjećaju jednako voljeno od tebe.

Autorica

Antonella Kuzma je diplomirala na sveučilištu u Bathu gdje se je specijalizirala u istraživanju pojma sigurnosti, tj. proučavanju odnosa unutar modernih zajednica. Svoj je rad odlučila posvetiti razvoju djece i istraživanju načina kako ih najbolje pripremiti na stalno mijenjajuće moderno društvo. U sklopu toga je osnovala zajednicu Roditelja sa svrhom u kojoj se nalaze tisuće roditelja koji mijenjaju paradigmu modernog roditeljstva te napisala dvije knjige za cjelokupni razvoj djece, ‘Iz perspektive djeteta 1 i 2’.

Želim biti unutar Portala za moderne roditelje

Jednom kada se pridružiš, dobivaš neograničen pristup svim trenutnim i budućim sadržajima u kojima se bavimo izazovima modernog roditeljstva (sve dok ova usluga postoji).

Portal  obuhvaća:

 • 6 velikih roditeljskih tema obrađenih na pitak način
 • video uz svaku tema
 • Tri E-booka
 • PDF liste za primjenu znanja u praksi
 • interaktivne radionice i snimljena tematska druženja s vašim pitanjima
 • neograničen pristup digitalnom sučelju sa svim sadržajima
 • pristup svim dodatnim materijalima i druženjima
 

U potpunosti tvojim tempom, kada i kako ti želiš! 

Želim dobiti pristup: €160 (1205 kn)

Pridruži se danas i dobiti ćeš ove bonuse!

Želim krenuti s istraživanjem materijala