Platforma 'Osposobi dijete za moderan svijet'

Autorski 3S sustav (samostalnost, samopouzdanje i sigurnost) dostupan samo unutar Platforme

 

Ako ja krenem ulagati u svoje dijete i još netko i još netko mislim da će biti nekoliko generacija djece koje će znati i moći drugačije.

– Mama Samanta

Zamisli da se osjećaš sigurno u svoju djecu čak i kada nisi pored njih?

 Roditelj si i želiš pomoći svom djetetu da: 

Ova je Platforma za roditelje kojima je cilj:

20211104_164339-01

Saznati koji su temelji samostalnosti i samopouzdanja kod djece

Na ovoj se Platformi nalazi detaljan sustav gdje uz samo 20ak minuta na dan nadograđujemo svoje znanje i omogućujemo uvjete koji će djetetu koristiti čitavog života.

Razumjeti koje vrijednosti prenositi djetetu kako bi se znalo zauzeti za sebe -

Platforma je koncipirana tako da ti kaže kako djetetu dati alate da se na primjeren način zauzme za sebe u bilo kojoj situaciji, i to bez imalo straha ili srama.

Imati alate za prevenciju i nošenje s vršnjačkim zlostavljanjem -

Svaka situacija je drugačija, ali postoje alati koji su od pomoći - uvijek. Tako ćemo na Platformi pričati o tome kako se postaviti s našim djetetom i okolinom kako bi se neka zlostavljanja izbjegla, ali ako do zlostavljanja dođe.

Cijela je Platforma osmišljena za maksimalan rezultat s minimalno uloženog vremena i truda. Kako bih to uspjela bila sam dio nekoliko edukacija isključivo o tome kako da dobijete rezultate na najjednostavniji i najbrži način. Time ne samo da je cijela Platforma autorsko djelo već je i maksimalno prilagođena za dugotrajne rezultate s minimalno uloženog vremena.

Prva tri tjedna radimo zajednički 20ak min na dan, a nakon toga imate priliku 5 tjedana sve naučeno uz moju potporu probati u praksi.

Hej,


ja sam Antonella Kuzma. Autorica sam knjiga Iz perspektive djeteta 1 i 2 gdje roditelji mogu uz sadržaj strukturiran po mjesecima u svakom trenutku znati uspješno predvidjeti, razumjeti i sa samopouzdanjem reagirati na svakodnevne situacije s djetetom.

Godinama sam se brinula u kakav svijet odlaze djeca? Kako ih naučiti da se zauzmu za sebe i da znaju izraziti svoje mišljenje, a da pritom razvijaju empatiju te brinu u drugima? Kako im prenijeti taj balans? Kod svake interakcije s drugima u glavi mi je bila misao: Kako sada to dijete razumije? Koje vrijednosti tima usvaja?

Nisam bila opuštena jer sam se većinu vremena brinula.

Ovo je pitanje koje me je mučilo godinama, a nosila sam se s njim onako kako sam najbolje znala, čitajući i istražujući. Što sam više istraživala to je postojao jasniji obrazac. Obzirom da je moj mozak vrlo analitičan kroz moje je bilješke s vremenom postajao jasan sustav koji izvire iz svih podataka koje sam proučavala.

Moja je misija postala ovaj sustav podijeliti sa svim Roditeljima koji se žele osjećati sigurno i osposobiti dijete za moderan svijet.

Što radimo unutar Platforme u naredna 2 mjeseca?

Platforma Osposobi dijete za moderan svijet se temelji na sustavu od tri razine gdje djeci prenosimo vrijednosti, pravila i norme koje će im omogućiti da se snađu u ovom modernom svijetu, bez obzira kako se on mijenjao. 

Ovaj autorski sustav sastoji se od 3S:

 1. Samostalnosti – Na ovom nivou učimo kako od najranije dobi s djetetom postepeno raditi na tome da ono postaje samostalno. Ovaj je prvi nivo važan zato jer djeci daje bazu sigurnosti kako nešto mogu, kako imaju sposobnosti i znanje pobrinuti se za sebe.

 2. Samopouzdanja – Na drugom nivou učimo kako djeci prenijeti način razmišljanja da imaju samopouzdanje u sebe, da znaju misliti svojom glavom i to jasno iskomunicirati.

 3. Sigurnosti – U trećem sloju radimo na vrlo konkretnim alatima uz koje se roditelji mogu osjećati mirno da će se dijete znati zauzeti za sebe čak i kada roditelj nije tu. Ovo su alati koji će im služiti kroz djetinjstvo, ali i kroz čitavo odrastanje i odrastao život.

3S sustav obrađujemo u prva tri tjedna s 15 kratkih video lekcija (svakoga tjedna 5 videa), jednostavnim vježbicama  te 3 grupna online Zoom savjetovanja.
 

Osim video lekcija i zadataka uz sustav 3S dobivaš i:

 • Završno grupno online Zoom savjetovanje
 • Prisustvo u zajednici gdje si postavljamo pitanja i zajedno se razvijamo
 • Bonus modul: Emocije
 • Bonus modul: Konkretni izazovi modernog društva (rastava, nesuglasice u roditeljskim stilovima, mišljenja drugih o našem roditeljskom stilu, laganje kod djece)
 • Bonus E-book: Tvoj put ka samostalnoj igri i fokusiranom djetetu
 • Bonus E-book: Djeca i ekrani – sve što trebaš znati na jednom mjestu
 • Bonus E-book: Pedofilija i seksualnost djece od rođenja do sedme godine

Platforma nije za tebe ako:

Ova je Platforma za tebe ako:

Želim se prijaviti

PROMO CIJENA za prvi ciklus koji kreće 22.11.2021.: 1489, oo kn (€197)

Sljedeći ciklus u 2022. godini. Sada otvorene prijave na listu čekanja.

U slučaju da želite saznati čim se otvori novi ciklus prijava prijavite se na listu čekanja.

Često postavljana pitanja

 1. Koliko dugo imam pristup materijalima? Trajanje Platforme je 2 mjeseca.
 2. Mogu li materijale preuzeti? Preuzeti se mogu svi priručnici i vježbe.
 3. Koliko moje dijete mora imati godina? Ova Platforma je za roditelje djece pretpubertetske dobi.
 4. Je li ova Platforma za mene ako sam trudna? Ova je Platforma savršena za obitelji koje očekuju prinovu jer postavlja dugoročno temelje za razvoj djece na kojem se može krenuti raditi od rođenja.
 5. Je li ova Platforma za mene ako nisam roditelj? Platforma je osmišljena za roditelje, ali svaka osoba koja provodi vrijeme s djecom može imati koristi. U slučaju dvoumljena svakako popuni upitnik pri prijavi pa ću ti ovisno o tvojoj situaciji javiti je li za tebe ili nije. 

Imaš li još pitanja? Vrlo ću rado odgovoriti na njih.
Kontaktiraj me na roditeljisasvrhom5@gmail.com.

×
×

Cart