O nama

Hej, 

ja sam Antonella i strastvena sam zaljubljenica u znanje. 

Diplomirala sam istraživački smjer Social and Policy Sciences na University of Bath gdje sam se specijalizirala u mrežnoj analizi društvenih pokreta, tj. proučavanju odnosa unutar modernih zajednica. Istražujući trenutno stanje društva osjećala sam da nešto nedostaje. Naime, svi postojeći pokreti reagirali su na trenutnu situaciju, ne baveći se pritom oblikovanjem svijeta za generacije koje dolaze.

Otprilike u to vrijeme u moj svijet došla je malena sestrična. Moja želja oblikovanja boljeg svijeta za nove generacije postala je još jača, a istovremeno se činila toliko nedostižno. Sve do trenutka u kojem sam sasvim slučajno jednog sunčanog popodneva sagledala to pitanje iz nove perspektive: Što ako bih, umjesto mijenjanja svijeta, krenula od sebe i pokušala malenoj prenijeti vrijednosti i sposobnosti koje bi je pripremile za svijet, bez obzira na to kakav on bio.

U skladu s dosadašnjim znanstveno istraživačkim radom, jednako posvećeno sam pristupila i toj temi. Kroz proteklih 6 godina trudila sam se obrazovati iz različitih perspektiva. Tako sam bila dio edukacija gdje su svoje znanje predstavljali Avital Schrieber, Debbie Godfrey, Andrew Newman, Dr. Shefali Tsabary, Rhea Lalla te mnogi drugi. Što sam otkrila? Došla sam do zaključka da postoji formula kako djeci od najranije dobi pomoći u razvijanju vrijednosti i sposobnosti zahvaljujući kojima će izrasti u samostalne i samopouzdane ljude u stalno mijenjajućem modernom svijetu.

 

Moja misija je te spoznaje i stečeno znanje prenositi roditeljima i podučiti ih tehnikama koje obuhvaćaju cjelokupni razvoj samopouzdanog i samostalnog djeteta. Ako te zanima više o ovim temama, najbolji način da ostaneš u toku je kroz tjedni Newsletter te našu Instagram stranicu

Hvala ti što si tu i jedva čekam vidjeti što ćemo sve kreirati zajedno. 

Antonella